DESKIN gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b Klik alstublieft hier, als u hiermee niet akkoord gaat. ×

Onze aanbieding richt zich uitsluitend aan de industrie, Handel, overheden en vergelijkbare instellingen. Daarom zijn onze prijzen excl. BTW.

Directiezetel

Speciaal aanbod: Prestigieuze en edel

Speciaal aanbod: Prestigieuze en edel

Bureaustoelen zijn uit de moderne werkdag niet meer weg te denken. Wie de hele dag op kantoor werkt, heeft een stoel nodig die de wervelkolom ontlast. In het bijzonder zijn directiezetels zeker gevraagd. Ze zijn enerzijds representatief, anderzijds comfortabel en zorgen voor onvermoeibaar zitten. Ook ergonomie wordt zeer nauw bekeken bij de ontwikkeling. Lendensteunen en zithoogteverstelling zorgen voor een goede zithouding. Lastafhankelijk geremde wielen voor tapijt of wielen voor harde vloer zijn mogelijk. Verkrijgbaar in leder of stof, in meerdere kleuren, allen vlamvertragend en duurzaam.