DESKIN gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b Klik alstublieft hier, als u hiermee niet akkoord gaat. ×

Onze aanbieding richt zich uitsluitend aan de industrie, Handel, overheden en vergelijkbare instellingen. Daarom zijn onze prijzen excl. BTW.

CONCEPT LINE

CONCEPT LINE

Top kwaliteit en perfect design

Top kwaliteit en perfect design

Het operatieve bureaumeubelsysteem uit hout en metaal

Robuuste metalen corpussen met een hoogwaardige poedercoating in aluzilver RAL 9006 worden met houtdecorfronten in melamine in lichtgrijd, beuk of esdoorn verfijnd.

Bij de ontwikkeling van de kasten hebben wij op alle technische details gelet, die het dagelijkse bureauleven vergemakkelijken. Beginnend bij stabiele scharnieren over stangsloten tot van binnen uit verstelbare voetglijders.

Bij de constructie van de bureautafels hebben wij bijzonder belang gehecht aan ergonomie en stabiliteit. Zo laten zich alle tafels in de hoogte individueel van 640-1185 mm instellen.

Een geintegreerde inbusschroef alsook een opgedrukte milimeterschaal aan de tafelpoot zorgen voor een eenvoudige en snelle hoogteverstelling. Stabiele tafelpoten uit 50x50 mm buis garanderen bovendien een hoge stabiliteit.

Diverse toebehoren, zoals knieschotten uit cpu-houders vervolledigen het programme tot een professioneel werkplek-systeem.