DESKIN gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b Klik alstublieft hier, als u hiermee niet akkoord gaat. ×

Onze aanbieding richt zich uitsluitend aan de industrie, Handel, overheden en vergelijkbare instellingen. Daarom zijn onze prijzen excl. BTW.

DESKINFLEXX

Variabel, kwaliteitsvol en innovatief

Variabel, kwaliteitsvol en innovatief

Staal is een excellente grondstof! Het is extreem stabiel, duurzaam en flexibel in gebruik. Daarbij accordeert het zeer goed met andere materialen, zoals hout. Met staal als centraal element gaan design en functionaliteit perfect samen.

DESKINFLEXX is een professioneel meubelsysteem uit staal en hout. Elegant design, flexibel en functioneel in gebruik. Daarenboven is het uiterst veelzijdig dankzij de vijf fronten naar keuze.

Klassiek design uit staal, geperforeerd met geluidsdempend effect, of 3 moderne houtdecors: elk van deze varianten heeft een zeer aantrekkelijke prijs.