DESKIN gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b Klik alstublieft hier, als u hiermee niet akkoord gaat. ×

Onze aanbieding richt zich uitsluitend aan de industrie, Handel, overheden en vergelijkbare instellingen. Daarom zijn onze prijzen excl. BTW.

Bureau-stoelen

Systeemergonomie bij DESKIN - Bleeft u zitten in een andere dimensie
Pagina 1 VAN 2

Systeemergonomie bij DESKIN - Bleeft u zitten in een andere dimensie

De voortdurende toename van langere, zittende bezigheden samen met het algemeen tekort aan beweging zorgt in stijgende mate voor rugklachten. Inmiddels lijdt 80% van de bevolking aan rugklachten.

Een ziektedag van een werknemer kan werkgevers gemiddeld 500,- Euro kosten. Deze kosten zijn bovendien economisch onverstandig, want een ergonomische bureaustoel kost niet dan één enkele ziektedag.

Studies tonen aan dat meer dan 70% fout zit. Tijdens zijn arbeidsleven spreken we 80.000 uren. Daaruit resulteren steeds hogere zitbelastingen. Des te belangrijker is het juiste zitten op de passende bureaustoel.