DESKIN gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b Klik alstublieft hier, als u hiermee niet akkoord gaat. ×

Onze aanbieding richt zich uitsluitend aan de industrie, Handel, overheden en vergelijkbare instellingen. Daarom zijn onze prijzen excl. BTW.

Kasten met akoestische fronten DESKINFLEXX

Tot 30 % minder lawaaihinder

Tot 30 % minder lawaaihinder

Kasten met akoestische fronten DESKINFLEXX

In een moderne kantooromgeving is het thema „vermindering van lawaai“ alomtegenwoordig. Lawaai maakt mensen ziek en vermindert de concentratie op de werkplek. Tegelijkertijd moet de communicatie echter gewaarborgd blijven. De kastpanelen die met een speciale akoestische demping uitgerust zijn, verminderen geluidshinder op kantoor tot 30%.

Concentratie op een belangrijke taak en communicatie via de telefoon zijn twee moeilijk uit te voeren opdrachten in een toenemend open bureaulandschap.

Volgens experts zou de geluidsoverlast niet meer dan 40 dB mogen bedragen. Een toename van 10 dB wordt reeds waargenomen als een verdubbeling van de geluidssterkte. In een kantoor met meerdere personen wordt er echter vaak tussen 60 en 70 dB gemeten, wat ervoor zorgt dat de concentratie en productiviteit van de medewerkers verminderen.

Voorkom dit en rust uw bureau uit met akoestische kasten. De dubbelwandige en speciale geperforeerde kastdeuren zijn voorzien van een hoogwaardige akoestische demping, die geluidsoverlast tot 30% vermindert.

Kwaliteitskenmerken:

+ dubbelwandige en speciaal geperforeerde deuren met een kwalitatieve akoestische demping

+ dubbelwandige corpus uit premium staal met een innovatief en slank design (slechts 16 mm wanddikte)

+ moderne look met maximale stabiliteit en mogelijkheid tot verhuizing

+ stevige scharnieren met gedempte zelfsluiting

+ in sokkel geïntegreerde hoogtestelschroeven, bereikbaar vanuit de binnenkant

+ hoogwaardige en elegante volmetalen handgrepen

+ kwalitatief stangslot met sluitcilinder

+ bodem en leggers uit staal, verstelbaar in een raster van 35 mm, draagkracht 60 kg